Uusi kokouskutsu: SPOL vuosikokous 21.3.2020

Tervetuloa Suomen Puhallinorkesteriliitto ry:n vuosikokoukseen. Kokous järjestetään lauantaina 21.3.2020 klo 14.00 TampereellaPirkanmaan musiikkiopistolla (os. Eteläpuisto 4).
Kokouspäivä pysyy siis ennallaan, mutta kellonaika ja paikka muuttuu. Muutos johtuu siitä, että valtakunnalliset puhallinpäivät piti perua koronaviruksen takia eikä kokous puhallinpäivillä ole siksi mahdollinen.

Pyydämme jäseniä osallistumaan kokoukseen ensisijaisesti etäyhteyden välityksellä, tällä pyrimme estämään osaltamme koronaviruksen leviämistä.

Kaikkiakokoukseen (niin etänä kuin mahdollisesti paikalle tulevia) osallistujia pyydetään ilmoittautumaan etukäteenviimeistään torstaina 19.3.2020 sähköpostitse toiminnanjohtajalle spol.toiminnanjohtaja@gmail.com. Ilmoittautuneille lähetetään ennen kokousta nettilinkki, jolla kokoukseen voi osallistua. llmoitathan sähköpostiosoitteen, johon kokouslinkki lähetetään. Saman linkin kautta toimitetaan myös vuosikokouksessa käsiteltävät asiakirjat. Ilmoita myös puhelinnumero, joka on osallistujan käytössä kokouksen aikana mahdolliseen (tekstiviestillä tapahtuvaan) äänestykseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä on alla olevavaltakirja toimitettava kuvatiedostona (skannaus tai valokuva, pdf- tai jpg-tiedosto) toiminnanjohtajalle allekirjoitettuna.

Mikäli etäyhteyden käyttö on mahdotonta, kokoukseen voi osallistua myös Tampereella, mutta tästä on saatava tieto torstaihin 19.3.2020 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on flunssaoireita.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

 1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa.

 2. Esitetään liiton vuosikertomus.

 3. Esitetään liiton tilit ja tilintarkastajien lausunto sekä päätetään tilien hyväksymisestä ja tili- ja

  vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja taloudenhoitajalle.

 4. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta.

 5. Hyväksytään tulo- ja menoarvio alkanutta vuotta varten.

 6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, jota kutsutaan myös liiton puheenjohtajaksi.

 7. Valitaan neljä jäsentä johtokuntaan erovuoroisten tilalle.

 8. Valitaan tilintarkastaja ja toiminnantarkastaja sekä heille varamiehet.

 9. Päätetään muista johtokunnan tai jäsenten esittämistä asioista ottaen huomioon liiton

  sääntöjen 15 pykälän ja yhdistyslain 14 pykälän määräykset.

Liittomme säännöt sekä lisätietoja löytyy osoitteesta www.spolli.com.

Tilanne on poikkeuksellinen, ja toivomme jäsenistön ymmärtävän tämän muutoksen ja erilaisen toimintatavan vuosikokouksen suhteen.

Lappeenrannassa 13.3.2020

Anu Koskinen, puheenjohtaja

UUSI KOKOUSKUTSU JA VALTAKIRJA (PDF-TIEDOSTO)