TERVETULOA KANSALAISFOORUMIN JÄSENJÄRJESTÖVÄEN VIRKISTÄYTYMIS- JA HYVINVOINTIPÄIVÄÄN!

Tiesithän, että Harrastajateatteriliiton, Kansanmusiikkiliiton, Kanteleliiton, Nuorisoseurojen, Nuorisosirkusliiton,Puhallinorkesteriliiton ja Senioriliikkeen jäsenenä olet myös Kansalaisfoorumin jäsen? Kaikki jäsenliittojemme ja niiden jäsenyhdistysten luottamushenkilöt ja työntekijät sekä toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Tietoa tapahtumasta saa jakaa oman yhdistyksen jäsenille!

25.8.2018 11.30–21.00
Rastilan Kartano, Karavaaninkatu 4, 00980 Helsinki

Tule viettämään toiminnallista ja yhteisöllistä päivää, virkistäytymään ja rakentamaan yhteistä tulevaisuutta merellisestä ympäristöstä inspiroituen.

Päivä aloitetaan yhteisellä lounaalla. Ruokailun jälkeen ideoidaan toiminnallisesti Kansalaisfoorumin ja sen jäsenjärjestöjen yhteistä tulevaisuutta Metodix Oy:n Hannu Linturin ja Antti Kaupin johdolla. He tutustuttavat meidät toiminnallisesti tulevaisuustyöskentelyyn, joka Kansalaisfoorumillon ollut käynnissä keväällä 2018.

Iltapäiväkahvien jälkeen matka jatkuu rentoutustuokiolla, jossa hypätään irti arjesta. Tätä seuraa luonnosta inspiroituvaa taidetyöskentelyä. Lopuksi toteutetaan yhdessä pienimuotoinen yhteisötaideteos. Aiheeseen meidät johdattaa Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Maaria Tuhkunen. Iltaohjelmassa on mahdollisuus saunoa ja uida sekä viettää aikaa yhdessä pelaillen ja tutustuen.

Päivä on maksuton. Lounas, iltapäiväkahvit ja iltapala kuuluvat ohjelmaan. Tilaa on 30 ensimmäiselle ilmoittautujalle, joten ilmoittaudu pian!

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2018 mennessä osoitteessa kansalaisfoorumi.fi/jasenpaiva.

Lisätietoja: maaria.tuhkunen@kansalaisfoorumi.fi