Hyvää Uutta Vuotta 2022

Olemme saaneet viettää loppuvuoden postikorttimaisemissa ja nauttia juhlien tunnelmista. Nyt on aika suunnata katse kevääseen. Tällä hetkellä eniten mielessä on Valtakunnalliset Puhallinpäivät 2022 Jyväskylässä.

PuhApp-sovellus on nyt valmis. Ensimmäinen tapahtuma sovelluksessa on nimenomaan Puhallinpäivät. Kirjoita selaimeen puhapp.fi ja seuraa näytön ohjeita. Asenna sovelluksen kuvake laitteeseesi. PuhApp toimii tietokoneella, puhelimella ja tableteilla. Kirjaudu sovellukseen Google – tai Facebook tunnuksillasi tai luo oma käyttäjätunnus sähköpostillasi. Sovellus on ilmainen. Kun olet kirjautunut sovellukseen, voit ostaa itsellesi passin Jyväskylän Valtakunnallisille Puhallinpäiville. PuhApp on sinulle Puhallinpäivien kalenteri, kartta ja käsiohjelma. Tapahtuman aikana löydät sieltä mm. näytteitä ohjelmistoesittelykonserttien partituureista ja koulutuksista. Passin ostaneet pääsevät myös tapahtuman jälkeen tutkimaan materiaaleja sovelluksessa.

Valtakunnallisten Puhallinpäivien verkkosivu on edelleen puhallinpaivat.fi ja siellä on nähtävissä ohjelman runko. Somessa pääset seuraamaan Puhallinpäiviä: instagram.com/puhallinpaivat, Facebook.com/puhallinpaivat ja twitter.com/VPuhallinpaivat Jaathan tietoa omalle orkesterillesi sekä muille verkostoillesi Puhallinpäivistä ja liity sometilien seuraajiin.

Puhallinorkesteriliiton uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin syyskokouksessa Veera Karhu Rovaniemeltä ja Sauli Saarinen Helsingistä. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidetään 9.1. Liiton puheenjohtajana jatkaa Anu Koskinen Lappeenrannasta. Sointuisaa alkutalvea kaikille!