Hallituksen kokousten päätöksiä

Hallituksen kokouksissa helmi-maaliskuussa on tehty mm. seuraavia päätöksiä:

  • Anottuja ansiomerkkejä on myönnetty kevään aikana noin 30 kpl. Nimet ja orkesterit julkistetaan aina jälkikäteen jäsenlehdessä.
  • uusiksi orkesterijäseniksi on hyväksytty Kallawinds (Pohjois-Savon puhallinmusiikin ystävät ry), Tikkurilan Soittokunta ja Lohjan puhallinorkesteriyhdistys ry, lisäksi liittynyt yksi uusi henkilöjäsen.
  • koulutusavustuksia on myönnetty Kuhmon puhallinmusiikin ystäville (Kuhmon Kevätpuhallus), Kallawinds/Pohjois-Savon puhallinmusiikin ystävät ry:lle, Haapaniemen Nuorisomusiikille (Kuopion yhteissoittoleiri) ja Laitilan soittokuntayhdistykselle (Tero Lindbergin mestarikurssi), lisäksi Kuopion Nuorisomusiikkiyhdistykselle (Ruskatrööttä) myönnettiin tappiotakuuta ja Helsingin puhallinmusiikkiyhdistykselle avustus Valtakunnalisten puhallinpäivien kuluihin. Kaikki avustukset myönnetään jälkikäteen, tilitystä vastaan.
  • Puhallinmusiikin päivän (18.5.) parhaimman tempauksen valitsevat tällä kertaa Jukka Viitasaari ja Anu Koskinen. Jukka tarvitsee tempauksista kuvaa ja tekstiä seuraavaa lehteä varten, muistakaa mainita myös kuvaajan nimi! Tempauksen voi raportoida kuvan, äänen ja tekstin kera myös SPOL:n Facebook-ryhmään.
  • seuraava Puhallinorkesteri ilmestyy toukokuussa ja ainestoa on jo kasassa monta sivua. Aineistot toimitettava viimeistään 30.4. Jukka Viitasaaren sähköpostiin.
  • Seuraava hallituksen kokous on lauantaina 19.5. jossa käsitellään mm. 15.4. mennessä saapuneet avustushakemukset.