Blow! -puhallinleiri 17.-19.1.2020 Helsingin Konservatoriolla

Helsingin puhallinmusiikkiyhdistys järjestää yhteistyössä Helsingin konservatorion kanssa pääkaupunkiseudun alueen musiikkiopistoissa opiskeleville nuorille puhallin- ja lyömäsoittajille koulutusviikonlopun tammikuussa 2020. Koulutukseen ilmoittautuneet jaetaan kolmeen isoon puhallinorkesteriin soittokokemuksen perusteella. Tavoitteena on saada mukaan myös ne opiskelijat, jotka eivät syystä tai toisesta pysty soittamaan puhallinorkesterissa säännöllisesti. Puhallinorkesterikonkareille on tarjolla mielenkiintoista ohjelmistoa ammattitaitoisten kouluttajien toimesta, joten uusien ystävien tapaamisen lisäksi musiikillinen osaaminen karttuu varmasti.

 
Teemana Blow! -puhallinleiriviikonloppuna on rytmi ja rytminkäsittely, joita harjoitellaan eri tyylisten teosten kautta. Kapellimestareina toimivat Rasmus Soini (Ebeli) MuM Helena Sinisalo, (IHMO), sekä MuM Marjo Riihimäki (EMO). Ohjelmisto ilmoitetaan myöhemmin ja nuotit lähetetään ilmoittautuneille joulukuussa.
 
Paikka: Helsingin konservatorio
Aikataulu 17.-19.1.2020: perjantai klo 16-20, lauantai klo 10-17, sunnuntai klo 10-14, päätöskonsertti klo 15.
Osallistumismaksu 30 euroa sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sekä lounaat la ja su. Ilmoittautuminen 10.12.2019 mennessä: bit.ly/blow-leiri2020